Laenake halva laena raha krediidiga raha

Kui teil on vaja raha laenata, peate mõistma oma tagasimaksetingimusi ja eelarvet. Teie krediidiskoor ja teie võime laenu tagasi maksta määravad, kui palju saate laenu võtta. Ette planeerimine võib aidata teil leida madalaima intressimäära. Samuti peaksite uurima erinevaid laenutüüpe ja kontrollima kindlasti oma krediidiajalugu, enne kui otsustate, milline neist teile sobib.

laen

Eraisikulaenud aitavad teil katta mitmesuguseid kulusid. Võite võtta väikelaenu, et kuni palgapäevani jõuda, või võite võtta suurema laenu. Autolaen võib olla õige valik, kui vajate raha kohe, samas kui krediidiliin on hea valik, kui vajate paindlikkust ja soovite suurt rahasummat.

Krediidiliin toimib sarnaselt krediitkaardiga. Saate seda kasutada mis tahes vajaliku summa laenamiseks. Intressi võetakse ainult sellelt, mida te tegelikult laenate. laena raha Pärast veebis avalduse täitmist saate teada, milline on teie maksimaalne krediidilimiit. See sõltub teie krediidiajaloost ja sissetulekust. Mitmed laenuandjad pakuvad laenu kiire heakskiidu ja sularahaga mõne minutiga.

Kui saad endale igakuised maksed lubada, on raha laenamine suurepärane viis oma eesmärkide saavutamiseks. Hüpoteeklaenud ja õppelaenud on head näited heast võlast. Need võivad olla ka investeering teie tulevikku. Lihtsalt veenduge, et mõistaksite oma tagasimaksetingimusi ja -tasusid. Sa ei taha riskida oma kodu või muu väärtusliku vara kaotamisega, kuna jätad laenu maksmata.

Palgapäevalaenud võivad samuti olla hea valik. Seda tüüpi laen on saadaval hädaolukordade ja lühiajaliste vajaduste jaoks. Tavaliselt on tagasimakse tähtaeg 65 päeva või vähem. Aga intressimäär on kõrge. Enne kiirlaenu taotlemist on oluline tagasimakse ette planeerida. Tingimused võivad laenuandjati erineda.

Kodukapitali krediidiliinid on veel üks võimalus, mida kaaluda. Kui teie kodus on omakapitali, võib seda tüüpi laen pakkuda madalamaid intressimäärasid kui muud laenuvõimalused. Siiski on oluline meeles pidada, et HELOC-i kvalifitseerumiseks peab teie kodus olema omakapital. Selle laenu intressimäärad ja tingimused peaksid põhinema teie vajadustel. Enne laenuandja kasuks otsustamist peaksite alati lugema ettevõtete arvustusi.

Oma kodu kasutamine tagatisena võib aidata halva krediidivõimega majaomanikel raha laenata. Võimalik, et peate siiski maksma kõrgemat intressi, kuid kui teete tagasimaksed õigeaegselt, paraneb teie krediidiskoor. See valik võib olla hea valik paljudele inimestele. Seda tüüpi laenu pakuvad paljud laenuandjad ja saate neid kasutada oma otseste vajaduste rahuldamiseks.

Kui eralaen läheb tavaliselt otse teie arvelduskontole, siis võlgade konsolideerimise laen läheb otse teie võlausaldajatele. Nii saate kulutada raha muudeks eesmärkideks. Seda tüüpi laen on tavaliselt paindlikum. Kui teil on vaja raha laenata, peate veenduma, et teil on raha selle tagasimaksmiseks. Te ei taha maksta intressi laenult, mis ei tasu tagasi.